logo van green up

E-mail

info@greenuptuinen.nl

Telefoon

+31 6 22 81 91 39

Ma - Za

Open 9.00 - 17.00

Visie

Vormgeving beschouw ik als een eigen taal. Vormen, kleuren en composities hebben allemaal hun eigen emotie. Ze worden voornamelijk onderbewust ervaren. Vormgeving en design is voor mij bewust toepassen wat mensen onderbewust ervaren.

In mijn werk maak ik graag gebruik van heldere horizontale lijnen. Horizontale lijnvoering brengt rust, maakt het geheel leesbaar en domineert niet. Het staat in dienst van de gebruiker. Bijna alle vormen en composities zijn terug te voeren naar de menselijke maat, schaal en verhouding. Deze menselijke maat is de referentie waar we alles aan meten en waarmee we alles vergelijken.

tuindesign oisterwijk

Het samenspel van vormen, verhoudingen, compositie en kleur maken het ontwerp tot een uitgebalanceerd, harmonieus en sfeervol geheel

ontwerp van realisatie van tuinen

Compositie en kleur zijn ook ingrediënten waar op zo’n zelfde manier mee omgegaan kan worden. Goed vormgegeven van een ruimte wordt niet bereikt met het op papier zetten van een paar lijnen. Het samenspel van vormen, verhoudingen, compositie en kleur maken het ontwerp tot een uitgebalanceerd, harmonieus en sfeervol geheel

Buiten de horizontale lijnvoering streef ik naar eenvoud. Een goed ontwerp komt tot stand door het maken van de goede keuzes. De durf om dingen weg te laten. In het begin van het proces zijn er veel ideeën en wensen. Om tot een optimaal eindresultaat te komen moet je keuzes maken.

stef van de langenberg

Maak vandaag nog een afspraak met mij

Ik hoor graag wat uw wensen zijn. Daarom kom ik, in heel Nederland, graag bij u langs. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Het ontwerpen van uw tuin

Voor het maken van een ontwerp wordt het programma van eisen opgesteld. Deze vormen het praktische kader voor het ontwerp. Zoals de wensen van de opdrachtgever, looplijnen, zonnestand en de mate gebruik van de ruimte. De kapstok bij het ontwerp is het creatief concept. Dit is noodzakelijk om tot een fraai ruimtelijk en vormgevend plan te komen, dat veel verder gaat dan standaard oplossingen met een verrassende uitkomst als gevolg.

ontwerp van tuin boxtel