logo van green up

E-mail

info@greenuptuinen.nl

Telefoon

+31 6 22 81 91 39

Ma - Za

Open 9.00 - 17.00

Realisatie

tuin boxtel ontwerp en design

De realisatie van uw tuin brengt vaak veel onzekerheden met zich mee. Wat is de juiste prijs, wie is de juiste partij en blijft het originele idee dan wel in stand. Graag help ik u met advies voor deze moeilijke keuzes.

Green Up heeft de contacten en kennis om een ontwerp tot een succesvolle tuin te brengen. De juist partij voor de juiste tuin. Samen komen we verder.

De realisatie van uw tuin brengt vaak veel onzekerheden met zich mee. Graag help ik u met advies voor deze moeilijke keuzes.

Beplantingsplan

Een tuin valt of staat met een beplantingsplan. Dit is een goed onderbouwde analyse over standplaats, bloeitijden en groeiwijze, maar ook kleuren en texturen. Zo’n analyse is erg belangrijk om een bepaalde sfeer of stijl te waarborgen.

In Nederland zijn wij bevoorrecht met de vier seizoenen, waardoor u in ieder seizoen een totaal andere tuin ervaart. Gebruik van bloeispreiding en herfstkleuren kunnen een interessante sfeerboost geven aan uw tuin.

De beplantingsplannen van Green Up gaan altijd gepaard met een onderhoudsboekje waarin alle ins en outs van de bij u toegepaste beplanting is terug te vinden.

tuindesign esch
stef van de langenberg

Maak vandaag nog een afspraak met mij

Ik hoor graag wat uw wensen zijn. Daarom kom ik, in heel Nederland, graag bij u langs. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend.